الگوریتم جدید اینستاگرام به محتواهای دست اول اهمیت می‌دهد هوش مصنوعی آرتروز را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد | التهاب محرک اصلی آسیب مفصلی در آرتروز ویژگی جدید Community Game Help برای پلی‌استیشن ۵ منتشر شد | راهنمای ویدئویی بازی‌ها رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو معرفی بازی «مردم پنهان» Hidden Folks (اندروید، IOS) + دانلود نسخۀ جدید ناتینگ فون ۲a رونمایی شد + مشخصات و قیمت سرانجام گوگل پلی می‌تواند دو برنامه را به طور همزمان دانلود کند بسیاری از اپلیکیشن‌های پیش‌فرض در iOS ۱۸ به‌روز می‌شوند سامسونگ اولین گوشی اندرویدی‌اش را ۱۵ سال پیش رونمایی کرد کدام مناطق و محلات مشهد دارای اینترنت فیبر نوری هستند؟ جزئیاتی تازه از قابلیت AI Explorer در ویندوز ۱۱ تریلر نسخه Early Access بازی No Rest for the Wicked اندازه نینتندو سوییچ ۲ احتمالا با نسل قبلش متفاوت باشد ویدئویی از ربات انسان‌نمای S1 که سرعت و دقتی حیرت‌انگیز دارد رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد آیا گلکسی واچ ۷ با قابلیت نظارت بر قند خون عرضه می‌شود؟ با هوش مصنوعی گوگل مکالمه زبان انگلیسی تمرین کنید | ویژگی جدید موتور جست‌وجوی گوگل ویژگی انتقال تماس بین دستگاه‌ها به گوگل میت اضافه شد متاورس شرکت متا همچنان میلیاردها دلار ضرر روی دست مارک زاکربرگ می‌گذارد ظرفیت باتری قاب گلکسی بادز ۳ پرو مشخص شد
سرخط خبرها

یک شرکت ثالث، اطلاعات کاربران یک نرم‌افزار اسلامی را به پنتاگون فروخته است

  • کد خبر: ۵۰۶۱۸
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
یک شرکت ثالث، اطلاعات کاربران یک نرم‌افزار اسلامی را به پنتاگون فروخته است
چند روزی است که خبر سوءاستفاده وزارت دفاع آمریکا از اطلاعات شخصی کاربران مسلمانِ یکی از نرم‌افزار‌های اسلامی، دارد در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. آن‌گونه که در خبر‌ها آمده است، پنتاگون اطلاعات شخصی ۹۸ میلیون کاربر نرم‌افزاری به نام «مسلمان‌پرو» یا Muslim Pro را که یک کارآفرین فرانسوی در سنگاپور راه‌اندازی کرده، خریده است.
محبوبه عظیم‌زاده | شهرآرانیوز - چند روزی است که خبر سوءاستفاده وزارت دفاع آمریکا از اطلاعات شخصی کاربران مسلمانِ یکی از نرم‌افزار‌های اسلامی، دارد در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شود. آن‌گونه که در خبر‌ها آمده است، پنتاگون اطلاعات شخصی ۹۸ میلیون کاربر نرم‌افزاری به نام «مسلمان‌پرو» یا Muslim Pro را که یک کارآفرین فرانسوی در سنگاپور راه‌اندازی کرده، خریده است.
 
نکته جالب اینکه هدف خود را از این سرک کشیدن در حریم شخصی کاربران، مقابله با تهدید‌های اسلام‌گرایی افراطی بیان کرده است، حتی اگر همین الان در گوشی هوشمند خود به فروشگاه گوگل بروید و بخواهید این نرم‌افزار را دانلود کنید، این نکته به شما گوشزد می‌شود که: «برنامه‌های نرم‌افزاری این آپ، اطلاعات مسلمانان را به ارتش ایالات متحده می‌فروشد، مواظب باشید.» گویا آمریکا این اطلاعات را از یک شرکت ثالث خریداری کرده است به نام X-Mode. شرکتی که امنیت سایبری را یکی از شعار‌ها و محور‌های اصلی خودش، انتخاب کرده است.
 
البته شرکت‌های فعال در زمینه داده‌های مکان‌یابی، ادعا می‌کنند که مکان و مسیر جغرافیایی ثبت‌شده افرادی که از این نرم‌افزار‌ها استفاده می‌کنند، ارتباط مستقیمی با اطلاعات شخصی آنان ندارد و داده‌های جغرافیایی به‌صورت ناشناس ظاهر می‌شود، با این حال تحقیقاتی که در گذشته در همین مورد صورت گرفته است، می‌گوید حتی درصورت ناشناس ظاهر شدن، به‌راحتی می‌توان اطلاعات ثبت‌شده را با مشخصات صاحبان آن تطبیق داد و به هویت آن‌ها پی برد. بد نیست بدانید این اولین مرتبه‌ای نیست که آمریکا با چنین ترسی دست به چنین اقدامی می‌زند و به‌دنبال این است که با ردیابی کاربران در فضای مجازی، داده‌ها و داشته‌های خود را بیشتر و بیشتر کند. آمریکا پیش از این هم داده‌های یک نرم‌افزار مسلمان‌محور دیگر به نام Muslim Mingle را که نرم‌افزار دوست‌یابی مسلمانان شناخته می‌شود، خریداری کرده بود.
 
نرم‌افزاری که آن‌هم در زمره نرم‌افزار‌های پرکاربرد محسوب می‌شود و دانلود بیشتر از ۱۰۰ هزار مرتبه آن، بیانگر همین نکته است. درکنار صحبت‌هایی که این روز‌ها درباره این مسئـله می‌شـود، هرازگاهی حرف‌وحدیــث‌های دیگری با شکل‌وشمایل دیگر به بیرون درز پیدا می‌کند. به‌عنوان مثال مدتی قبل مشخص شده بود که پلیس فدرال آمریکا از داده‌های مسیریابی برای تعقیب مهاجران غیرقانونی به آمریکا استفاده می‌کند یا اینکه در ماه آوریل، نهاد فرماندهی عملیات مخصوص آمریکا، ۹۰ هزار دلار برای خرید اطلاعات مکان‌یابی از شرکتی به نام Bable Street هزینه کرده بود.


استاندارد‌های سختی داریم، اما در سیاست‌هایمان، تجدیدنظر می‌کنیم

آمار‌ها می‌گوید تاکنون حدود ۵۰ میلیون نفر در ۲۰۰ کشور این نرم‌افزار را روی اندروید و ۹۸ میلیون نفر دیگر روی پلت‌فرم آی‌اواس دانلود کرده‌اند. آن‌گونه که شرکت سازنده نرم‌افزار گفته است، «مسلمان‌پرو» محبوب‌ترین نرم‌افزار جهان اسلام است و جمع کثیر کاربرانی که از آن استفاده می‌کنند، خود گواهی است بر این ادعا.
 
مسلمان‌پرو یکی از نرم‌افزار‌های برتر موجود با محوریت سبک زندگی است که خدماتی مثل اعلام زمان اذان، کمک به تشخیص جهت قبله در موقعیت‌های مختلف و دسترسی به همه سوره‌های قرآن کریم در آن وجود دارد. این نرم‌افزار در سال ۲۰۱۱ منتشر شد و آخرین به‌روزرسانی‌اش هم در همین سال ۲۰۲۰ بوده که حسابی آن را تکمیل‌تر کرده است و جدای از این سه محور اصلی، امکانات جانبی و جزئی بیشتری را درقالب یک بسته کامل مذهبی دراختیار کاربرانش قرار می‌دهد و همین هم دلیل محبوبیت آن است.
 
حالا، حرف‌وحدیث‌هایی که به‌دنبال افشای این جاسوسی و سوءاستفاده از داده‌های کاربران به بیرون درز پیدا کرده، پای مدیرعامل سازنده نرم‌افزار را هم به میان کشیده و باعث شده است دربرابر این قضیه موضع‌گیری کند و لب به سخن بگشاید. او شرکتش را از این اتفاق مبرا دانسته و اعلام کرده است: «این شرکت اطلاعات کاربران را به ارتش آمریکا نفروخته است و از سختگیرانه‌ترین استاندارد‌های حفظ حریم خصوصی کاربران پیروی می‌کند.» با این حال برای خاطرجمعی بیشتر، اعلام کرده است که با هدف جلوگیری از درز اطلاعات کاربرانش، تغییراتی در نرم‌افزار خواهد داد و در سیاست‌های امنیتی خود تجدیدنظر می‌کند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->